Gijs Staverman

Gijs Staverman boeken voor uw evenement? BVM Buro Voor Muziek is het artiestenbureau voor al uw artiesten, bands,dj's en acts. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gijs Staverman.

Wilt u direct Gijs Staverman boeken? Bel dan 053- 460 8000

Gijs Staverman werd geboren op 23 maart 1966 in Alkmaar. Hij startte zijn carrière als DJ in 1979 bij de lokale ziekenomroep, het serieuze werk begon in 1991 toen hij zijn intrede deed bij Veronica FM. Hier presenteerde hij onder andere ‘O wat een nacht', ‘Ook goedemorgen' en ‘de Mega Top 50'. Al snel werden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van ‘de Nederlandse Top 40'. Na succesvolle tv-programma's als ‘Veronica goes down under', ‘Streetlive' en ‘Boobytrap', maakte hij in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Hier presenteerde hij o.a. ‘Starmaker', ‘Lovetest', ‘Typisch '90', ‘Staverman Ziet Alles' en ‘De Farm'. Voor RTL4 presenteerde hij de programma's ‘Boarding Now' en ‘Nederland vs. de wereld'. Bij Yorin FM was hij te horen in de programma's ‘Gijs en Wout in de middag' en ‘Staverman op Stelten'.

Momenteel is Gijs te beluisteren op zaterdag en zondagochtend in ‘Stavermans Classics' tussen 09.00 en 12.00 uur op Yorin FM en mede presentator RTL 4 Boulevard en veelgevraagd panellid.

Niet alleen is Gijs te horen en te zien op radio en televisie, maar hij presenteert ook evenementen, zoals de Mega Music Dance Experience, NJoy in Sixflags Holland, Pepsi Chart Live, het Idols Concert in Ahoy, Koninginnedag op het Spui in Amsterdam en Starmaker Live in de Heineken Music Hall.

Daarnaast heeft Gijs in 2002 zijn eigen bedrijf underDOGmedia opgestart. Hier bedenkt hij samen met een klein team nieuwe ideeën voor radio, televisie, evenementen en internet.