Glennis Grace

Artiest Glennis Grace boeken?

Zangeres Glennis Grace boeken voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van artiest Glennis Grace.

BIOGRAFIE GLENNIS GRACE

Op 19 juni 1978 werd in Amsterdam Glenda Batta geboren.

Op 11-jarige leeftijd deed Glennis mee aan het „Unicef Gala for Kids?, gepresenteerd door Audrey Hepburn. Ook Julio Iglesias was hierbij te gast. Hij was zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van Glennis, dat hij haar uitnodigde om een duet met hem te zingen, tijdens zijn concertenreeks in Ahoy!

Op 16-jarige leeftijd (1994) deed Glennis mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Met het nummer van haar idool Whitney Houston “One moment in time” pakte ze heel Nederland in en won ze zeer overtuigend.

HIT ALWAYS ON MY MIND

Vanaf het prille begin van haar carriere is Glennis benoemd tot absoluut talent.
In 2002 scoorde ze in sept 2002 een grote hit met "Always on my mind " (bekend van nuon tv -reclame)

In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival. Met de prachtige ballad “My impossible dream” won ze het Nationaal Songfestival en mocht ze ons land vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland.

Tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards oct 2011 werd Glennis Grace voor de tweede keer op rij uitgeroepen door het Nederlands publiek tot de Beste Zangeres van Nederland! De prijzen worden sinds vorig jaar uitgereikt in samenwerking met de TROS en Buma Cultuur om de Nederlandstalige muziekcultuur te supporten.

Glennis is erg blij en vereerd met de prijs en laat weten: “Mede doordat deze Buma NL Award een publieksprijs is, is mijn waardering nog groter! Daarnaast is dit het mooiste compliment dat je kunt krijgen van je fans en het geeft mij nog meer motivatie voor de aankomende periode.

Het jaar 2011 kan inmiddels omschreven worden als het „Gouden jaar? voor de zangeres. Naast haar eerste nummer-1 hit met Afscheid, ontving ze uit handen van Carlo & Irene ook een gouden plaat voor de single. Haar album One Night Only is zo goed als Platina en haar nieuwe single Always samen met het prestigieuze Metropole Orkest staat hoog in de charts. Om deze periode mooi af te sluiten heeft Glennis Grace in samenwerking met RTL haar eerste grote solo concerten tijdens Sunday Sessions op 23 oktober in Studio 21 te Hilversum gegeven. Beide concerten waren totaal uitverkocht in 3 dagen tijd !!

De eerste nr I hit in haar lange carriere " Afscheid "werd met goud bekroond in 2011.
Haar album One Night Only is platina. single "always" een combi met het metropoleorkest scoort eveneens.
Duet met Edwin Evers, een muzikaal uitstapje, eveneens een regelrechte top 10 hit.

In 2014 werd Glennis voor de 4e keer uitgeroepen tot Beste zangeres tijdens de Buma awards.

In 2014  heeft Glennis Grace een succesvolle tour langs de theaters gemaakt, en ondertussen is 2015 ook al zo goed al volgeboekt.

Een ander project van Glennis Grace is The Divas of Soul. Zowel in 2014, 2015 en 2016  drie keer een uitverkocht Ziggodome, oprecht mogen we spreken van een groot succes!

BOEKING GLENNIS GRACE

Artiest Glennis Grace is te boeken als tape act, 1 x 30 minuten, of live begeleidt door een showband. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tot het inhuren van artiest Glennis Grace, en andere artiesten zoals Jan Smit, Gerard Joling, Edsilia Rombley bij Buro Voor MuziekPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decembermaandag t/m zondag, 1x 30 minutenOp aanvraag