Feeling

Coverband inhuren

Feeling voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Feeling.

Wilt u direct Feeling of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


Feeling, een grenzeloze band


Het viertal is een vernieuwende en veel gevraagde band in een unieke samenstelling. Evenals de legende AbbA bestaat het orkest uit twee mannen en twee vrouwen. Deze spraakmakende toevoeging geeft FEELING een extra visuele voorsprong op een collega coverband.

Stijl, humor, performance en een variabel repertoire zijn belangrijke ingrediënten voor deze band met gevoel. Feeling beschikt er over met tevreden klanten als resultaat.

Op het podium zorgen alle gewenste componenten bij elkaar voor een succesvolle muzikale mix in combinatie met een gave sound en een top uitstraling in sets en shows.  
Een soulset, een AbbA medley, een caribbean showblok of liever volop feest in een Tirolerset?    Feeling verzorgt natuurlijk ook de top 100 en feestelijk repertoire in een aangenaam volume.

Een grenzeloze band is een terechte typering voor dit viertal die jaarlijks ruim 80 % van de agenda in het buitenland verzorgt.

Het zal u niet verbazen het draait bij dit viertal allemaal om het ultieme feestgevoel dus laat u verrassen.
Met een heel goed gevoel geven wij de aktuele opstelling;

* Sharon Velberg       : Zang
* Bernard Bos            : Zang, Diverse instrumenten
* Dorien Stamsnieder: Zang, Percussie, Keyboards
* Darrin van der Kaap: Zang, Keyboards

NB Ter info: onder video vindt u de Feeling Promo 2014, deze is speciaal gemaakt voor de Duitse opdrachtgevers. De band Feeling is allround, uiteraard zal de band op uw feest niet alleen Duitstalig repertoire ten gehore brengen.

 BURO VOOR MUZIEK 
is het exclusieve boekingskantoor voor de band Feeling.

Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Evenement/FeesttentMaandag t/m Zondag / 5 urenop aanvraag