Peter Vogel

Goochelaar Peter Vogel kreeg het goochelen van zijn vader met de paplepel ingegoten en hij begon op jonge leeftijd met goochelen in "Jeugdcircus Elleboog". Als 17 jarige kreeg hij een tour van drie maanden naar Japan aangeboden, waarna hij zich professioneel bezig kon gaan houden met de goochelkunst.  

Samen met collega goochelaar Ronald Moray werd Peter Vogel "Nationaal Kampioen Table-Magic" en ook hebben zij samen landelijke bekendheid gekregen met hun televisie optredens. Zij waren het die met veel succes het WK Voetbal wisten te voorspellen.

Met zijn table-magic boekt hij veel succes. Op een leuke en Mr. Bean achtige manier weet hij elk publiek voor zich te winnen. Zakkenrollen is een andere geraffineerde specialiteit die Peter tot in de puntjes beheerst. Een tip: houd uw handen op uw zakken als Peter op dreef is.

Goochelaar Peter Vogel legt graag aan u uit hoe je als zakkenroller aan de slag gaat. Met zijn workshop hier speciaal op gebaseerd trekt hij door het hee land.

Als het gaat om Table-Magic, Zakkenrollen, Bühne-act, Duo-act of een Workshop zakkenrollen dan is Peter Vogel de artiest die u zoekt.

 

Table-Magic

  

Tijdens table-magic is goochelaar Peter Vogel is een graag geziene gast aan iedere tafel. Met zijn humorvolle manier van presenteren weet hij de gasten 'gedachteloos' achter te laten.

 

Zakkenrollen

  

Wees op uw hoede! Peter is nagenoeg de beste zakkenroller van deze tijd. In combinatie met zijn table-magic weet hij van bijna elke gast wel iets te ontfutselen.

 

Podiumact

  

In deze act van ca. 20 minuten combineert Peter zijn magie met hilarisch entertainment. Veel interactie is in deze act geboden.

 

Stand Up Magic

  

Bij kleinere gezelschappen kan Peter een centrale show geven van ca. 15 minuten waarbij uw eigen gasten centraal zullen staan.

 

Magic Dinner Show

  

Alleen of samen met een collega kan Peter een geweldige Magic Dinner verzorgen waarbij alle facetten van de goochelkunst aan bod komen. Het is een totaalprogramma waarbij interactie een van de kernwoorden is.

 

Magic Theater

  

Samen met een collega Dutch Magician geeft Peter doorlopende voorstellingen waarbij alle gasten sportief bij de neus worden genomen.

 

Magic Kids Shows

  

De kindershow van Peter is een educatieve voorstelling, gebaseerd op veiligheid. Goochelen voor en met de kinderen, want een aantal kids mag assisteren op het toneel.

 

Mentalisme

  

Peter weet als geen ander gedachten te lezen, zaken te voorspellen en personen te beinvloeden om uitspraken te doen.Peter weet als geen ander gedachten te lezen, zaken te voorspellen en personen te beinvloeden om uitspraken te doen.

 

Workshop Magic

  

Op een gezellige, leerzame en vooral humorvolle wijze weet Peter uw gasten de fijne kneepjes van zijn vak over te brengen.

 

 
 
 
 
 


Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagOp aanvraag