Dikdakkers

carnavalsartiest

Dikdakkers boeken voor een optreden ? BVM - Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van carnavalsact de Dikdakkers

Wilt u direct De Dikdakkers boeken? Bel dan 088- 4608000

Nieuw album
De titel van het Album "Oef Oef" is gelinkt aan de nieuw uitgekomen single "Oef". Op het album staan alle recente tracks van de Dikdakkers plus een aantal bonus tracks in het kader van Oranje. De release datum voor dit album staat begin 2012 gepland en is geproduceerd door Berk Music.


Remia
Deze Saus-gigant heeft de hulp van de Dikdakkers ingeroepen. Ter ondersteuning van een nieuw product verschijnt een mini cd met daarop 4 toepasselijke tracks van de Dikdakkers. "Wij zijn zeer content met deze deal, het is goed om je nog beter te profileren in de huidige markt . Wat is er dan mooier als je wordt benaderd door een dergelijke firma......super"! zeggen de Dikdakkers.


Oranje
Begin voorjaar 2012 verschijnt de nieuwe Oranje kraker voor het EK voetbal in Polen/Oekraine. Speciaal voor deze gelegenheid laten de Dikdakkers de Peugeot RCZ in oranje folie zetten, "Wij hopen hiermee veel kilometers te mogen maken richting het oostblok en wellicht nemen we de Olympische Spelen in Londen nog even mee". "Er is nog ruimte voor wat sponsoren op deze Peugeot RCZ special NL edition" aldus Anton en Hans van de Dikdakkers.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decemberMaandag t/m zondags, 1x 30 minutenOp aanvraag