Q music The Party

Q-Music The Party boeken? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Q-music the party!

Wilt u direct Q-Music The Party boeken? Bel dan 053- 460 8000

Qmusic The Party is een garantie voor een wervelend feest. The party's zijn de meest innovatieve shows van Nederland. Q-music heeft een indrukwekkende DJ Booth met grote schermen voor video en visuals en een opvallende led decor met bigscreens. Tijdens de show zal de DJ gave gadgets uitdelen. Voor de promotie van je evenement krijg je een week gratis radio reclame op Q-Music!

Wil jij ook de DJ's van Q-Music op je feest? Dat kan, boek Q-Music The Party voor jouw feest en je weet zeker dat het dak eraf gaat!

Een knalfeest wordt namelijk nog vetter met de Q-dj's. Enne.... ben je fan van het Foute uur? Goed nieuws, want het Foute uur is een standaard onderdeel van The Party en is nu eventueel ook los te boeken. Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ.

Bekende Q-Music DJ's zijn o.a Jeroen van Inkel, Menno Barreveld, Timon Jacobs, Mattie & WiezePrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decemberMaandag t/m Zondag op aanvraag, diverse mogelijkheden