Hike (Saints&Sinners)

Saint& Sinners Coverband

De band Hike boeken voor een optreden ? BVM - Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Saint & Sinners (vh HIKE)

Wilt u direct coverband Hike / Saint & Sinners  boeken? Bel dan 053 4608000

_________________________________________________________________________________________________________________________

De band bestaat uit vijf absolute topmuzikanten en die klasse willen de mannen verder uitbuiten. Als coverband Hike hebben ze in het verleden al vele feesttenten plat gespeeld! 

SAINTS ‘N SINNERS: Van lieflijk naar wild, van mooie ballads tot harde rock en zelfs hardstyle! Bij zo'n muzikale topshow hoort een gloednieuw en perfect geregisseerd visueel concept, met adembenemend licht en de nodige special effects, zoals lasers, low fog en vuur. En… minstens zo belangrijk, met de passie en het spelplezier van de vijf muzikanten zelf.

Imponeren met muzikaliteit, maar uiteraard wel in een eigentijds snel en commercieel jasje, zoals we dat van de band kennen.En dan interessant voor een nog breder publiek. Als vanouds voor de dampende feesttenten, maar straks ook voor popfestivals, grote pleinfeesten, noem maar op. Op ieder groot podium. Dat is wat SAINTS ‘N SINNERS voor ogen heeft.

Wij weten zeker dat SAINTS ’N SINNERS ook op uw evenement een toegevoegde waarde is!

De band SAINTS ’N SINNERS wordt dé sensatie van 2016! 

 

* Robin Slutter: Zang
* Willem Kossink: Drums, Percussie, Basgitaar, Zang
* Michael Kock: Gitaar, Basgitaar, Drums, Percussie en Zang
* Remco Wijnands: Basgitaar, Toetsenist, Drums, Saxofoon en Zang

 Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decembermaandag t/m zondagPrijs op aanvraag