Nakatomi

90's Artiest

Nakatomi boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands (orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nakatomi.

Wilt u direct Nakatomi boeken? Bel dan 053- 460 8000

__________________________________________________________________________________________________________

BIOGRAFIE NAKATOMI

Tijdens de hardcorehype in de jaren '90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle Free, nr. 5-hit Sing en de ongekende meezing classic Children of the night (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90's Request op 3FM, Woensdag Hakkendag bij Ruud de Wild op 538, Radio Veronica's 90's Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90's feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. Children of the night zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

NAKATOMI BOEKEN

Nakatomi plus 2 danseressen is te boeken als tape act voor 1 x 30 minuten. Een avondvullende avond met 90's artiesten? Buro Voor Muziek is de 90's specialist, vraag voor aanvullende informatie en de allerlaagste kosten ons team.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m Decembermaandag t/m Zondag, 1x 30 minuten tape act op aanvraag