Party Animals

Party Animals 90's act boeken

Party Animals boeken voor een optreden? BVM - Buro voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle  90's artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken zoals Vengaboys, 2 Unlimited, T-Spoon, Mental Theo en vele anderen.

Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Party Animals.

Wilt u direct de Party Animals boeken? Bel dan 053 4608000

____________________________________________________________________________________________________________________

BIOGRAFIE PARTY ANIMALS

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD "Gang Of 4" uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekenste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD. Nu, jaren later en meer dan 1000 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Al sinds de jaren 90 staat de heren onderleiding van het producers duo Flamman & Abraxas aan het hoofd van de happy hardcore scene.

Met hits als Have You Ever Been Mellow, Good to Go,  Xanadu , Aquarius scoorden zijn vele hits in de hitparade en de uitgaansscene. Samen met MC Remsy stonden de producers van The Partyanimals als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met "You Got To Believe" - maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met "Email To Berlin" op het Nationaal Songfestival in 1999.

Ook zangeres Suzanne Mangar is een belangrijke factor in het succes van the Partyanimals . Ze zong o.a mee op dit sMellow, "Aquarius", "Whatever" en "Atomic" in de begintijd, maar is nog steeds te horen in "Xanadu" en "Wazzup" Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als "Bad Boys", "Animal Song", "Electricity" en "Do You Want To Hold Me?".

Anno 2017 zijn the Partyanimals nog volop te boeken in het land en zijn ze voorlopig nog niet van plan om een eind te maken aan dit jaren durende succes.

PARTY ANIMALS BOEKEN

De Party Animals zijn in te huren als tape act van 1x 30 minuten.  Een avondvullend 90's programma vol met popualire jaren 90 artiesten zoals T-Spoon, 2 Brothers on the 4th Floor, Mental Theo, Nakatomi boek  je betrouwbaar en snel(online) bij Buro voor MuziekPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m december1 x 30 minuten tapeshowop aanvraag