Vato Gonzalez & MC Tjen

DJ met MC boeken.

Vato Gonzalez boeken voor uw evenement? Buro Voor Muziek is uw boekingskantoor voor al uw bands, artiesten, dj's en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Vato Gonzalez.

Direct Vato Gonzalez boeken? Bel 053-460 80 00

Björn Franken, beter bekend (of berucht) onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl 'Dirty House' op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- en Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden 'volledig de pan uit rockt'.

Vanaf 10 jarige leeftijd heeft Vato al interesse in het produceren en mixen van muziek. Pas vanaf zijn 16e, toen er genoeg geld was voor draaitafels en vinyl, begon zijn carrière als DJ. Vanuit zijn comfortabele positie in de underground scene werkte hij aan optredens, producties en de Dirty House mixtapes. Door een unieke en snelle mix van bekende tracks en producties van nieuwe en onbekende producers in combinatie met Vato's eigen 2step / Garage vocals maakte hij zich snel geliefd bij het publiek.

Door een recht door zee manier van denken, eigen ondernemingen en evenementen (Dirty House, Eclectic Sounds, House Bastards) wist hij zich op eigen kracht op te werken tot een van de meest veelbelovende DJ's die ons land rijk is. De grootste clubs van Nederland hebben inmiddels kennis gemaakt met zijn energieke verschijning en optredens waarmee hij het publiek tot het uiterste los laat gaan. Tot ver buiten Europa heeft hij de clubs gerockt: in 2007 werd zijn concept 'Eclectic Sounds' een aantal keer opgezet in Paramaribo (Suriname). In hetzelfde jaar tourde Vato langs de Turkse Riviera (Kemer, Bodrum, Istanbul).

Momenteel is DJ Vato Gonzalez één van de meest gevraagde en populaire DJ's van Nederland. Zijn optreden is spectaculair en publiekstrekkend.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m december1 x 75 minutenop aanvraag