Yellow Claw

De DJ act

Yellow Claw boeken voor uw evenement? BVM-Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj;s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yellow Claw

De DJ act Yellow Claw bestaat uit Jim Aasgier, Nizzle en Bizzey.

De drie begonnen medio 2010 onder de naam Yellow Claw met een thema-avond op donderdag in de Amsterdamse discotheek Jimmy Woo en maakten remixen voor meerdere artiesten. In 2012 verscheen hun eerste single, genaamd Allermooiste Feestje. Deze single werd geproduceerd in samenwerking met Boaz en werd voorzien van zang/rap door de rappers Mr. Polska en Ronnie Flex. In de zomer van dat jaar had het trio samen met Sjaak en Mr. Polska hun eerste Top 40 hit met het nummer Krokobil. Dit was tevens de eerste single waarop de stem van MC Bizzey te horen was. Aan het eind van 2012 kwam de derde single Nooit meer slapen uit. Deze single werd opgenomen in samenwerking met de rappers 'Ronnie Flex, Mocromaniac' en 'Jebroer'.

Ondertussen heeft Yellow Claw al met The Opposites het nummer Thunder gelanceerd en begin 2014 is bekend geworden dat X-Factor deelneemster Rochelle de vocalen zal verzorgen op de nieuwe single van Yellow Claw, genaamd Shotgun.

De muziek van Yellow Claw kun je het best omschrijven als een uppercut van Electronische Trap, Hiphop, Moombahton en Hardstyle.

Yellow Claw is te boeken voor 1 x 60 minuten

 

Direct Yellow Claw boeken? Bel Buro Voor Muziek 053-460 80 00Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m december1 x 60 minuten op aanvraag