Hardwell

DJ Hardwell boeken voor je evenement? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Hardwell

Direct DJ Hardwell boeken? Bel BVM Buro Voor Muziek 053 -460 80 00

Dj Hardwell heet in het dagelijkse leven Robbert van der Corput. op zijn achtste ontdekte hijzijn liefde voor de muziek en begon hij  geinspireerd door verschillende stijlen aan zijn eerste mixen.

Hardwell was een van de eersten die Bubbling remixen maakte van commerciele clubhits. Zijn remix van Without me (de Drunkenmunkey versie) werd een grote discotheken-hit. Via Radio 538 werd hij in contact gebracht met de Klubbheads en verkreeg zo een contract bij Digidance.

In 2003 maakte hij de officiele remix voor de zomerhit Summerjam, die erg veel gedraaid werd. Hij is ook de man achter de populaire Bubbling Beats CD's en heeft diverse Awards gewonnen, zoals een Urban Award. 

Hij draait in clubs en op parties door heel het land. Hij draait Electro/Latin/Groovy House tot Raw Urban en soms zelfs een beetje Techno! Hij heeft ook het album Eclectic Beats gemixt. 

Begin 2014 viel DJ Hardwell flink in de prijzen en sleepte in Miami twee International Dance Awards in de wacht. Hij ontving de prijs Best Global Dj en Best Progressive Electro DJ.

Iedereen is het erover eens dat DJ Hardwell een van Nederlands grootste talenten is!Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m Zondag Op aanvraag