SPOT!

Coverband SPOT! boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het feestband SPOT!.

Wilt u direct Coverband SPOT! of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


 

Coverband SPOT zijn jong, enthousiast en spelen alles waar het publiek om vraagt! Van Jan Smit tot ACDC, écht alles van A tot Z!” Jaja, die zin (of iets wat erop lijkt) heeft u waarschijnlijk al wel genoeg gehoord. Wat maakt SPOT! nou tot een unieke beleving?

SPOT! is er in geslaagd om als band alle grote hits te spelen, zowel oude als gloednieuwe. De band speelt bijna alles in medley-vorm, speelt de allernieuwste nummers en plakt alles aan elkaar. Kortom SPOT! is een band die speelt als een DJ.
Bovendien begrijpt de band dat het publiek na verloop van tijd gewoon mee wil zingen en zeer waarschijnlijk het zogenaamde ‘hossen’ (høken, zoals dat bij de band in de buurt zo mooi heet) niet mag ontbreken. De band bestaat voornamelijk uit muzikanten van verschillende Nederlandse conservatoria (Zwolle, Tilburg) en beschikt daardoor over een grote muzikale klasse.

Ondersteund door het  professionele licht- en geluidsbedrijf beschikt SPOT! over fenomenaal geluid en een flitsende lichtshow. Dit in combinatie met een gezonde overdosis energie zorgt voor de unieke beleving waar wij garant voor staan.

Om een duidelijk beeld van een SPOT!-show te krijgen, klik dan op onderstaande  button "video" 

Feestband SPOT ziet u natuurlijk ook graag bij één van de optredens in het land!


Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decemberMaandag t/m Zondag op aanvraag