De Daltons Showband

Allround feestband boeken

De Daltons voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Daltons.

Wilt u direct de Daltons of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


DE DALTONS FEESTBAND

Het motto “Crimineel gezellig” is een samenvatting van ieder optreden, het is namelijk zó gezellig dat het verboden zou moeten worden! Bij coverband De Daltons komen show, plezier en kwaliteit in een goede mix samen. Door afwisseling en interactie met het publiek maken ze elke show tot een daverend succes.

In 2002 kwamen twee jongens op het idee om een band te beginnen. De andere enthousiaste bandleden waren al snel gevonden, waardoor De Daltons ontstonden. Waar de naam De Daltons vandaan komt, zal al snel duidelijk worden bij het zien van de band.

Tegenwoordig is De Daltons één van de beste coverbands van Nederland. Dit werd nog eens extra benadrukt toen zij in 2010 door radio 2 bekroond werden als 3e beste coverband van Nederland. Mede door de ervaring en muzikaliteit is de band te vinden op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. De Daltons spelen veelvuldig op festivals, bedrijfsfeesten en braderieën, maar ook op bruiloften zijn zij graag geziene gasten.

Een aantal hoogtepunten:

 2007   Clash of the Coverbands – Finale Gelderland (publieksprijs)

 2008   Clash of the Coverbands – Halve finale Nederland (Paradiso Amsterdam 2e prijs)

 2008   3FM – Muzikale Elfstedentocht (1e prijs)

2008   Reurpop – 2,5 uur op het hoofdpodium!

2010   Radio 2 – Top 2000 de covers (3e beste coverband van Nederland)

2011   Voorprogramma 3Js

Anno 2017 kan niemand meer om De Daltons heen, een populaire allround feestband met een mooie agenda. Ook op de hoogte blijven van de avonturen van de leden van De Daltons, check dan de vlogs van deze bands!

De band bestaat uit zangeres Michelle Menting, gitarist en zanger Erik Berendsen, bassist en trompettist Pascal Heilig, drummer Wim Weernink en toetsenist Michel Hoitink.

Het repertoire van De Daltons is zeer breed en varieert van gouden klassiekers tot de nieuwste hits. Tijdens een avondje met De Daltons kun je genieten van dampende rock, feestelijke meezingers, de lekkerste top40 en fantastische dansnummers.

BURO VOOR MUZIEK is het exclusieve boekingskantoor voor de band De Daltons .
Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
EvenementenDonderdag t/m zondagop aanvraag