Feestlift

Duo Feestlift boeken voor uw evenement? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie over het boeken van duo Feestlift

Een wervelend optreden met één groot feest der herkenning, dat is waar Duo Feestlift voor staat!

Feestlift weet precies wat de gasten willen horen, het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook de populaire meebrul Duitse schlagers komen voorbij. Het contact met de gasten is het belangrijkste, stilstaan is dan ook onmogelijk bij deze twee heren!

Duo Feestlift, Frank en Marco, hebben samen jarenlange ervaring opgedaan. Frank als leadzanger en Marco stond al bij grote evenementen op het podium met o.a Nick & simon, Peter Beense, Jan Keizer en Cor Bakker.

In 2009 besloten de heren de zangkrachten te bundelen en verder te gaan als Feestlift. Sindsdien hebben zij in menig feesttent,café, bedrijfsfeest en zelfs een voetbalstadion plat gekregen.

Met hun onuitputtelijke enthousiasme zijn ze geworden tot één van de leukste feestacts van Nederland!

Maar niet alleen in Nederland kun je ze tegenkomen. In het wintersportseizoen zijn ze inmiddels vaste gasten in onder andere Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal opgetreden verzorgd in Afghanistan voor de Nederlandse en Duitse militairen!!

Naast een grote verscheidenheid aan covers, heeft Feestlift sinds 2011 een aantal singles uitgebracht die uitstekend worden opgemaakt door de verschillende radiostations.

Feestlift boeken? Neem voor beschikbaarheid contact op met Buro Voor MuziekPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m Zondag op aanvraag