Paparazzi

paparazzi new style!

De band Paparazzi  boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Paparazzi.

Wilt u direct Paparazzi of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00

 The Paparazzi Music Band!

 
Al bijna 15 jaar een begrip, wie kent ze niet?
Is dit jaar vernieuwd! TOP entertainers, high energie, verfrissend en een up-to-date repertoire!
Klaar om uw feest tot een groot succes te maken!    
 
The Paparazzi Music Band doet meer dan 75 optredens per jaar bij met name trouwpartijen en bedrijfsevenementen. The Paparazzi Music Band bestaat uit zeer ervaren entertainers, enthousiast en gedreven! The Band speelt bekende, recente feestelijke hits variërend van the real floorfillers, dance classics, rock, pop en het Nederlandstalige repertoire.

The Paparazzi Music Band
staat bekend om de juiste sfeer binnen no time te creëren, de uitbundige party's, close harmony-zang en de diversiteit in muziekstijlen en nummers. Naast een te gekke performance on stage, waar de muzikanten zangers rouleren, worden de optredens door een fantastisch team van geluid en licht tot in de puntjes verzorgd. De band brengt veel afwisseling in haar optredens waardoor het altijd boeiend blijft! Elk event is uniek en dat begrijpt de band maar al te goed, door veel zaalhouders, klanten en fans wordt The Paparazzi Music Band omschreven als professionele ras-entertainers die de juiste sfeer kunnen maken op elk event!

Coverband Paparazzi maakt van je feest een écht feest!

Daarnaast kan de band Paparazzi ook de avond akoestisch starten, op het podium maar ook bijvoorbeeld bij de entree van de locatie.

Graag stellen wij de leden van Paparazzi aan u voor:

* Kevin
* Marc
* Esmee
* Peter
* Francois

 

BURO VOOR MUZIEK is het exclusieve boekingskantoor voor de band Paparazzi
Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari/DecemberMaandag/ZondagOp aanvraag