Dune

90's artiesten

90's dj Dune boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle 90's artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken zoals de Vengaboys, 2 Unlimited, T-Spoon, Dj Jean en vele anderen. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dune.

___________________________________________________________________________________________________________

90'S ACT DUNE

Dune is een Duitse muziekgroep. Ze maken vooral een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De formatie is opgericht door dj Oliver Froning en producers Jens Oettrich en Bernd Burhoff. Dune heeft sinds 1995 verschillende zangeressen gehad: Verena von Strenge, Vanessa Hörster en Tina Lacebal.

Verena von Strenge is de bekendste van de drie zangeressen. Zij zong in de hoogtijdagen van Dune de tekst van liedjes. Aanvankelijk was ze achtergronddanseres, maar voor het nummer "Are You Ready To Fly" mocht ze optreden als zangeres.

Tijdens de happy hardcore en rave-rage in Nederland heeft Dune een aantal grote hits gehad. Vooral "Hardcore Vibes", "Can't Stop Raving", "Rainbow to the stars" en "Hand in Hand" haalden hoge noteringen in de Nederlandse Top 40.

DUNE BOEKINGEN

Tegenwoordig is Dune te boeken als DJ-act van 1x 60 minuten. Buro Voor Muziek is de 90's specialist, een avondvullend event vol met 90's artiesten en dj's? Neem vrijblijvend contact op met ons team voor de beschikbaarheid en de allerlaagste kosten van 90's artiesten.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decembermaandag t/m Zondag, 1x 60 minutenOp aanvraag