Harde Bazen

PARTY/ELECTRO/RAP

Harde Bazen boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Harde Bazen.

Wilt de Harde Bazen direct en rechtstreeks boeken? Bel dan 053- 460 80 00

De Harde Bazen, altijd actueel en spreken de jeugd in hun eigen taal met de muziek die op dit moment leeft. Een optreden van de Harde Bazen is altijd feest met een goede sfeer en lopende bierkranen. Dansende vrouwen, bier drinkende mannen. Sexy muziek die op het randje is.

Eigen werk wordt afgewisseld met dampende tracks van o.a Yellow Claw, Kraantje Pappie en The Oppossites, uiteraard ondergedompeld in hun eigen eigenzinnige sound.

Biografie :

Straight uit het Oosten (maar met lobi voor het Westen) komen de Harde Bazen. De Nederlandstalige rapformatie die hiphop en dance/electro samensmelten tot één grote party. Serieuze teksten worden belachelijk gemaakt, belachelijke teksten worden serieus genomen en het eindresultaat is nog catchy ook!

Rapper Goorrilla, zanger Wolf en DJ Kwetsbeer hebben na individuele kleinschalige internationale successen hun krachten gebundeld om samen de Harde Bazen party los te laten op de lage landen. Het drietal kwam in aanraking met het Nederlandse producersduo 'Radical Minds' en in samenwerking met deze mannen worden er nieuwe stappen gezet richting wereldfaam in Nederland en België.

HARDE BAZEN is een 45 minuten durende opzwepende act, eventueel optioneel uit te breiden met een extra set van DJ Kwetsbeer (electro/party).

Metropool, Hengelo: "Twents antwoord op die andere jeugd van tegenwoordig. Rauw, ongenuanceerd, tomeloos grappig en extreem gevaarlijk. Hip Hop met Electroshocks. Hard feest voor hard volk."

Dagblad Tubantia, Tom van den Berg: " Echt cool was gisteravond het optreden van @hardebazenNL, die gaan groot worden, zekers te weten jonge"Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m Zondag op aanvraag