O'G3NE

O'G3NE boeken

O'G3NE boeken voor je feest? Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van trio O'G3NE.

Wilt u direct O'G3NE rechtstreeks boeken? Bel dan 088- 460 80 00

WINNAAR(s) THE VOICE OF HOLLAND 2014

Hitgroep O'G3NE bestaat uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley.
O' = de bloedgroep van hun moeder,? G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden.

In 2007 wonnen zij onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9. ?Er werden maar liefst 3 albums en meerdere singles uitgebracht waarvoor vader Rick bijna alle liedjes schreef en waarvan het liedje 'Fout Ventje' (met ruim 5.000.000 views op YouTube) de grootste hit genoemd mag worden. Zij hadden een eigen theatershow en spraken meerdere hoofdrollen in voor Disney series als Zeke & Luther, Liv & Maddy.

Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de KidsPop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek.
Medio 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5. Omdat dit programma een geweldige springplank is voor talent werd besloten om mee te doen onder de gloednieuwe naam O'G3NE.? Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches en kozen ze weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer 'I see Fire' waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer "Change will come" van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes.

O'G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer 'Magic' op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit.

Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en wonnen daarmee TVOH 2014.

Vanaf 2017 gaan de meiden van O'3GNE beginnen met hun lang gekoesterde droom een theater tour, genaamd Three times a lady

Boek O'G3NE bij boekingskantoor Buro Voor Muziek

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij aanbieden om O'G3NE  te boeken. Wilt u meer weten over de bijbehorende prijs? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

O'G3NE is te boeken als swingende tape-act, welke 30 minuten duurt met een mix van  uptempo, dansbaar en 2 ballads. Tape act 2 x 15 minuten met met meer rustige, chique sensuele Emotion act nummers.  Daarnaast kun je O'3GNE ook inhuren samen met live begeleiding door de Perfect Showband, waarbij O'G#NE  45 minuten optreedt. O'G3ne is zowel voor privéfeesten, feesttenten  als voor bedrijfsevenementen in te huren.

Voor beschikbaarheid en actuele gages O'G3NE  bel Burovoormuziek.nl - 088-460 80 00Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decemberTapeshow 1x30 minuten/ overige shows op aanvraagOp aanvraag