Kaiser Max

Schlager band Kaiser Max boeken voor uw Oktoberfest? Buro voor Muziek is het artiestenbureau waar u alle artiesten,bands, dj's en acts kunt boeken. op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Kaiser Max.

Kaiser Max is een 5 koppige formatie die bestaat uit Peter Janssen (vocals/gitaar), Roy Moonen (vocals/Drums) Chris Quaedvlieg (leadgitaar/volcals), Ruud Haan (basgitaar/vocals) en Ralf Keulders (Steirische Harmonika/vocals).

Kaiser Max onderscheid zich van de collega Alpenlandformaties door de traditionele Alpenland muziek te transformeren naar prettige in het gehoor liggende verknipte versies. Door op geheel (eigen) wijze een weloverwogen repertoire toe te passen weet Kaiser Max een grote diversiteit publiek te entertainen. Alle bandleden hebben enorm veel ervaring in diverse muziekstijlen zoals Blues, Rock, Latin, Metal Reggae en natuurlijk nummer één de Volkstümliche muziek! Kaiser Max concentreert zich voornamelijk op de grotere evenementen zoals festivals en tentfeesten en zijn dan ook graag geziene gasten tijdens de grotere oktober, wiesen en bierfeesten in binnen en buitenland.

Direct schlagerband Kaiser Max boeken? Bel/mail met Buro Voor Muziek voor beschikbaarheid en aanvullende informatie.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m december2 x 75 minutenPrijs op aanvraag