Emmaly Brown

Emmaly Brown

Emmaly Brown, finaliste van The Voie Of Holland 2014, (TVOH 2014) boeken voor de laagste prijs? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u ook alle The Voice Of Holland artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Emmaly Brown.

Wilt u Emmaly Brown, zangeres uit The Voice Of Holland direct en rechtstreeks boeken? Bel dan 088- 460 80 00

___________________________________________________________________________________________________________________________

Emmaly Brown finaliste van TVOH 2014, heeft niet alleen prettige uitstraling, maar stijgt vooral vocaal uit boven vele anderen .
Wanneer Emmaly zingt is het alleen maar genieten, ze is thuis in elk genre. Ze zingt rock als een rockstar en zingt ballads die je doen dromen, wat haar de tweede plaats opleverde bij een groot talentenjacht in Amerika.

Miss Brown ontdekte al snel dat muziek haar passie is om mensen te inspireren. Als zoveel meisjes was Emmaly verliefd op Walt Disney 's filmmuziek en een van haar grootste inspiratiebronnen op muziek gebied.

Het is dan ook niet vreemd dat Emmaly steeds vaker op de bühne staat en mensen verbaasd met haar engelen stem. Er werd ook steeds meer interesse in haar getoond door producers die met haar wilde werken. Door haar ervaring met backingvocals ontwikkelde zij zich tot een professional.

Emmaly heeft al een eigen show "Miss Brown" en te boeken bij Buro Voor Muziek. In deze show laat zij haar veelzijdigheid en talent zien aan Nederland. De show begint met een burlesque vocaal hoogstandje, worden afgewisseld met nummers van Rihanna tot Christina Aguilera. Er bestaat geen genre dat Emmaly niet kan zingen en vaak stiekem beter dan het origineel.
Emmaly droomt er van om met een live band op te treden en ongetwijfeld gaat ook dat haar lukken.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Op aanvraagOp aanvraagOp aanvraag