Plebz

De Coverband met 100% feestgarantie

Plebz voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Plebz.

Wilt u direct Plebz of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


 

Wat is Plebz? 

Wanneer we Wikipedia raadplegen dan is ‘Plebs’ de Romeinse term voor het lagere volk. Mensen die niet serieus werden genomen. Nu horen we je denken: “Heeft Plebz dan echt zo’n laag zelfbeeld?” Nee natuurlijk niet! We willen er alleen maar mee zeggen dat wij ons zelf niet zo serieus nemen, maar muziek maken en feesten wel!

“En wanneer wij optreden, dan willen we vooral LOL op het podium maken! Niet voor jullie, maar MET jullie!”

Oke, maar wie zijn jullie dan?
Plebz bestaat uit 5 ervaren muzikanten die stuk voor stuk beschikken over veel ervaring. Dit varieert van andere bands zoals Hike en een John Mayer Tribute, maar ook soulbands en zelfs de vaste begeleidingsband van Laura van Kaam (winnares The Voice). Zo heeft onze bassist John al eens in Maleisië op mogen treden, drummer Wilfried op Curacao en zangeres Denise rondgetoerd door Europa. En Roy en Daan? Tsja, die kwamen helaas niet verder dan verder dan een optreden op een buurtfeestje….

Dat we het met elkaar naar de zin hebben mag duidelijk zijn, we zijn sinds 2007 al bij elkaar en onze bezetting is nog steeds ongewijzigd! En dat doet geen enkele soortgelijke coverband ons tot op heden na!

Elke avond anders
Of we nu spelen op een kermis, bruiloft of ander feest, geen avond is bij PLEBZ hetzelfde. Bij ons zul je geen vaste setlijstjes vinden met nummers die we achter elkaar spelen. Zo’n vaste volgorde is absoluut ‘not done’ en wij noemen dat het “Tralalalala geld! gehalte.” Lekker suf en makkelijk allemaal, zo’n lijstje afwerken. Maar misschien willen de mensen in het publiek wel wat anders horen dan het 5e nummer op je A4’tje. Kort gezegd, we houden jullie goed in de gaten en zorgen altijd voor een leuke verrassing op muzikaal gebied! Wij passen ons aan jullie aan en gaan direct met jullie voor de grote hoofdprijs: een mega knalfeest! We houden van stevig gas geven als je komt voor de rust, dan had je beter een sauna arrangement kunnen boeken.

Wij zijn pas tevreden als jullie de kelen schor geschreeuwd hebben en minstens 2 liter zweet hebben verdampt van het springen!

“We gaan direct voor de grote hoofdprijs: een knalfeest!”

Plebz heeft een stevige en een volwassen sound. We komen met eigen technici en beschikken over een professionele licht -en geluidsset geschikt voor feesten tot een paar duizend personen. En als dat te weinig is nemen we gewoon meer mee! Of het nu gaat om een bruiloft waar het volume in het begin wat zachter moet zijn, of om een tentfeest waar het gas er meteen op kan, alles is mogelijk! Wil je weten hoe dat klinkt en hoe het eruit ziet? Kom dan gewoon eens kijken en overtuig je zelf!

Wat spelen jullie dan?
Je kunt gerust zeggen dat Plebz een allround repertoire heeft. Van Top40 tot rock, van Nederlandstalig tot dance en van een lekkere polonaise tot aan een ballad waarbij we jullie keihard mee laten zingen. En zoals gezegd passen we ons aan aan het publiek! Qua muziekkeuze gaan we tijdens een optreden alle kanten op, want zeg nou zelf: een bergweg met haarspeldbochten is immers veel spannender dan een saaie snelweg!

Plebz is:
• Denise: zang
• Wilfried: drums, zang, trompet
• Roy: keyboards, zang
• John: basgitaar, zang
• Daan: gitaar, zang

BURO VOOR MUZIEK is het exclusieve boekingskantoor voor de band Plebz .

Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
EvenementenVrijdag t/m Zondag / Diverse setsop aanvraag