Leona Philippo

Leona Philippo

Leona Philippo, winnaar van The Voie Of Holland 2012 boeken voor de laagste prijs? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u ook alle The Voice Of Holland artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leona Philippo.

Wilt u Leona Philippo zangeres uit The Voice Of Holland direct en rechtstreeks boeken? Bel dan 088- 460 80 00

Leona is achtergrondzangeres geweest bij Kane, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Ze heeft zelfs opgetreden met Lionel Richie en was ze te bewonderen in verschillende musicals. Sinds het winnen van The voice 2012 kunnen we nog meer genieten van al haar talenten. Ze zingt, rapt, danst, presenteert, acteert en zingt.

Met haar versie van het nummer 'Could You Be Loved' wist ze de eerste plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Samen met Afrojack maakte ze het dancenummer 'With a Word'. Ook was ze te gast in De Wereld Draait Door. Daarnaast betreedt ze het podium voor de populaire Holland zingt Hazes-concerten in de Ziggo Dome én is ze een van de Ladies of Soul. Deze veelzijdige dame mag je niet missen!Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m december1 x 30 minuten tapeshow/live met bandOp aanvraag