Victor Mids

Victor Mids

Victor Mids boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de illusionist & arts Victor Mids.

Wilt u direct Victor Mids boeken? Bel dan 053- 460 80 00

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een werkelijk unieke manier samen. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

'Ik snap niet hoe hij het doet. OngeloFelijk!'

URI GELLER

'Victor mids, de man die alles kan'

GIEL BEELEN

'Een unieke combinatie van wetenschap en magie'

DR. J.F. Lange

Mindf*ck

Mindf*ck is een populair-wetenschappelijk TV goochelprogramma, dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. In het programma krijgen bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies voorgeschoteld. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Check de trailer en laat u verbazen!Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decemberDiverse mogelijkhedenOp aanvraag