Hooked on Red Delicious

Hooked on Red Delicous boeken voor een optreden ? BVM - Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hooked on Red Delicous.

Wilt u direct Hooked on Red Delicous boeken? Bel dan 053 4608000

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

Hooked on Red Delicous. Drie heerlijke zangeressen die kunnen dansen, entertainen en bovenal prachtig zingen. Hiermee is het repertoire en uitstraling van Hooked on Red in één klap gigantisch uitgebreid.

De drie zangeressen zijn een traktatie voor het oog. Ze zingen nummers van vroeger tot nu en daarnaast kunnen ze ook nog eens geweldig dansen en entertainen. Doe je ogen dicht wanneer de zangeressen individueel hun mannetje staan en je waant je live bij een concert van Duffy, Skunk Anansie of Rihanna. Zo gevarieerd zijn de drie stemmen. Tezamen tikken ze met het grootste gemak ook een liedje van K3 of Destiny's Child af . Dit even als voorbeeld om maar iets van de veelzijdigheid van het repertoire en deze zangeressen te noemen.

De combinatie van de toch al doorgewinterde muzikanten en de in totaal drie zangeressen, hetgeen samen "Hooked on Red Delicious" vormt, geeft een nieuwe frisse dimensie aan het woord allround en multi-inzetbaar.

Heerlijk iets dat totaal anders is? Dat krijg je als je Hooked on Red Delicious boekt.

Wat doet Hooked on Red Delicious?

1e set Hooked on Red = band + zanger, 60 minuten hits van nu tot de beste klassiekers

2e set Hooked on Red Delicous = band + 3 zangeressen, 60 minuten showtime

3e set Hooked on Red = band + zanger + enkele nummers zangeres, 30 tot 45 minuten allround feest en 'inkoppers'

Heeft u Hooked on Red voor het komende jaar al geboekt, maar spreekt "Delicious" u ook aan, schroom niet en bel om deze aanvulling alsnog bij te boeken.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decemberMaandag t/m zondags, 3 setsop aanvraag, diverse mogelijkheden