DJ OTZI lookalike

DJ OTZI lookalike boeken voor uw feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj;s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie aangaande DJ Otzi look a like.

Onze DJ Otzi look-a-like is niet van echt te onderscheiden! 

Met zijn ruim 30 minuten durend repertoire brengt deze DJ Ötzi u oprecht aan het twijfelen; is hij het nu of niet... De gelijkenis met DJ Otzi is in ieder geval treffend! Alle bekende Otzi hits komen tijdens zijn show aan u voorbij. 

DJ Otzi Look-a-like is het Nederlandse antwoord op de originele DJ Otzi uit Oostenrijk. Hij heeft veel tijd en werk gestoken in deze bijzonder imitatie-act, en dat is erg goed gelukt!
DJ Otzi look-a-like brengt in een optreden  alle bekende hits van DJ Otzi ten gehore, maar daar waar het de situatie toelaat, schuwt hij ook andere hits niet...

DJ Otzi look-a -ike heeft maar één doel; armen in de lucht en meezingen maar..! En dat kan nu met nummers als Anton aus Tirol, Einen Stern, Hey Baby, vele andere superhits en bovendien: live gezongen! Helemaal in het wit gestoken verschijnt hij ten tonele om het publiek op uw bierfest of oktoberfest te vermaken.

DJ Otzi lookalike is een graag geziene gast op elk Oktoberfest /Bierfest. Auf gehts!!Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagPrijs op aanvraag, 1x30 min/1x45 min