Jackfire

allround coverband Jackfire

Jackfire  boeken voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Jackfire.

Wilt u direct Jackfire of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


Na de 3 Wijzen uit het Oosten hebben we nu:

De 4 Broers van Jackfire!

BVM Burovoormuziek.nl, presenteert met trots vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Inspirerend en fantastisch op een hoog niveau. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest innovatieve en spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Een passende geluidsinstallatie is dan ook essentieel. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in ingenieuze medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een "moment of fame" ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Elk optreden, waarbij professioneel gebruik wordt gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX doet denken aan een festijn van Bijbelse proporties! Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Ondersteund door virtuoze licht- en geluid professionals, geven ze een geheel nieuwe invulling aan het begrip "coverband". Jackfire zet dan ook een sensationele act neer, waardoor alle hits uit verleden, heden én toekomst op ieder feest een bijna spiritueel gouden randje krijgen.

Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

BURO VOOR MUZIEK is het boekingskantoor voor de band Jackfire
Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nl
Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decemberMaandag t/m zondagsOp Aanvraag