Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken?

Zangeres Trijntje Ooosterhuis boeken voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle feest artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Trijntje Oosterhuis.

Direct Trijntje Oosterhuis of een andere artiest boeken? Bel Buro Voor Muziek 088-46080 00

Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is een van de topvocalisten van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch maar is ook zeer succesvol als solozangeres. Zij zong met grote namen als Al Jarreau, Queen, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Herbie Hancock, Lionel Richie, Coolio, Herman Brood, Incognito, Khaled, Solomon Burke, Candy Dulfer, Jean 'Toots' Thielemans, Bobby McFerrin en Ronan Keating.


Samen met haar broer Tjeerd formeert Trijntje Oosterhuis de band Total Touch, waarmee ze een muzikale mix brengen van 80's soul, 90's R&B, funk, pop en dance. Met Total Touch scoort ze diverse hits. 

In 2002 maakt Trijntje haar solodebuut en vestigt ze haar naam als solo zangeres met een dijk van een stem. Trijntje is ook een veel gevraagde zangeres voor bedrijfsfeesten en evenementen. 

Tussen 2002 en 2015 breken mooie tijden aan voor Trijntje op muzikaal gebied, oa geeft ze enkele succesvolle albums uit, maakt een succesvolle jazz uitstap en sluit een reeks concerten met het Metropole orkest af.

In 2015 doet Trijntje Oosterhuis mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer Walk Along. Een teleurstellende 14e plaats leverde dit Trijntje op.

Zangeres Trijntje Oosterhuis boeken voor uw bedrijfsevenement? Bel/mail voor beschikbaarheid en aanvullende informatie Buro Voor MuziekPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagop aanvraag