Capella

Capella Boeken of Inhuren?

 

Jaren 90 act Capella voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands, dj's  en acts kunt boeken  zoals Capella, Mental Theo, Alice DJ, 2 Unlimited en vele anderen. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het Capella

Wilt u direct Capella of een andere Artiest boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 

 ___________________________________________________________________________________________________________________

BIOGRAFIE CAPELLA

Cappella werd voor het eerst gelanceerd in 1987 als een Europese dans act gevormd door producent Gianfranco Bortolotti, en ging op internationale succes te hebben. De Akte ging door een aantal line-up veranderingen door de jaren heen, maar was het meest succesvol in de vroege jaren 1990 toen het werd geleid door Britse performers Kelly Overett en Rodney Bishop. Hun grootste hit was "U Got 2 Let the Music", die hit van de Engelse hitlijsten in 1993. Bekend als een van de grootste dans in Europa handelingen hadden ze 9 Top tientallen en 3 No1 Hits met: 'U GOT 2 LET THE MUSIC' 'MOVE op BABY' en ' U & ME. Cappella eindigde in 1999, maar de muziek nog leefde op met DJ's en producenten van over de hele wereld, bemonstering en mengen van hun nummers.

Tot op de dag worden de hits onmiddellijk opgenomen. CAPPELLA ZIJN TERUG! uitvoeren van hun originele hits en werken aan nieuw materiaal. Oorspronkelijke producent en bedenker van Cappella Gianfranco Bortolotti en UK Agent/Manager Matt Wynter hebben teamed omhoog met Marcus & Lis, UK Award winnende Singer/Song schrijver/Performers, die had succes met hun debuut-Single in 2009, raken de officiële UK Top 20, en No1 op Spotify. Marcus & Lis zijn een van de drukste live-act van in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen jaren op meer dan 200 live-shows per jaar uitvoeren. Marcus & Lis zijn de nieuwe gezichten terug te brengen de officiële Cappella aan de oude en nieuwe fans voor de Cappella opstanding. Ze wilt uitvoeren op grote evenementen in heel Europa en grote overzichten winnen.

90'S ACT CAPELLA BOEKEN

Capella is in te huren als tape act van 1x 30 minuten. Buro Voor Muziek is de 90's specialist, een avondvullend programma vol met 90's artiesten? Neem vrijblijvend contact op met ons team voor beschikbaarheid en de allerlaagste kosten om een jaren 90 artiest in te huren.

 



Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m DecemberZondag t/m ZaterdagOp aanvraag.