Frans Bauer

Zanger Frans Bauer boeken

Zanger Frans Bauer boeken voor je feest? Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het snel en exclusief boeken van volkszanger Frans Bauer.

Biografie Frans Bauer

Frans Bauer werd op 30 december 1973, op een autoloze zondag, geboren in het ziekenhuis in Roosendaal. Al op zeer jonge leeftijd kwam Frans erachter dat zingen één van zijn grootste passies was. Daarom begon hij op zijn elfde al met het nemen van zanglessen en trad hij vanaf toen regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten. Wist u dat Frans Bauer tijdens één van zijn vele optredens overvallen werd door het team van ‘All you need is love’ met een videoboodschap van twee meisjes? Mede hierdoor groeide Frans uit tot een nationale beroemdheid. Met zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ brak Frans Bauer definitief door, waarna hij hit na hit scoorde.

Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland is Frans Bauer een graag geziene artiest. Zijn grote doorbraak in Duitsland kwam met de release van het album ‘Liebesbriefe’. Maar naast Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook diverse duetten gezongen met onder andere Marianne Weber en Corry Konings. Ook bij de nationale omroepen is Frans Bauer een graag geziene gast. U heeft hem vast weleens gezien bij bijvoorbeeld Ivo Niehe, Ushi & van Dijk of Jensen. En inmiddels liggen ook onze zuiderburen aan de voeten van Frans Bauer en zijn ook de boekingen van Frans Bauer in België niet meer te stoppen.

Één van de meest bijzondere dingen die Frans Bauer in zijn leven heeft meegemaakt, is dat hij als jonge artiest vereeuwigd is als wassenbeeld in het Madame Tussaud. Dit is wel een heel bijzonder erkenning.

In 2003 werd Frans Bauer door heel Nederland in het hart gesloten omdat dit het jaar was waarin zijn naam exclusief verbonden werd als ambassadeur van Villa Pardoes. 

Naast zingen is Frans Bauer actief als presentator van o.a Banana split en samen met zijn broer Dorus te zien in Viva la Frans.

Oktober 2016 is zijn nieuwste album uit gekomen met de mooie titel Geluk, hoop en liefde.

Boek Frans Bauer bij boekingskantoor Buro Voor Muziek

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij aanbieden om Frans Bauer te boeken. Wilt u meer weten over de bijbehorende prijs? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Frans Bauer is te boeken als tape-act, welke 30 minuten duurt. Daarnaast kun je hem ook inhuren samen met live begeleiding door de Perfect Showband, waarbij hij 45 minuten optreedt. Frans is zowel voor privéfeesten als voor bedrijfsevenementen in te huren.

Voor beschikbaarheid en actuele gages bel Burovoormuziek.nl - 088-460 80 00Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagOp aanvraag