Twenty 4 Seven

90's artiest boeken

TWENTY 4 SEVEN boeken? De popualairste jaren 90 artiesten zoals de Vengaboys, 2 Unlimited, Paul Elstak, Party Animals en twenty 4 seven boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van 90's act Twenty 4 Seven

Direct Twenty 4 Seven boeken? Bel dan buro voor muziek tel 088-460 8000

_______________________________________________________________________________________________________________________

BIOGRAFIE TWENTY 4 SEVEN

Begin jaren '90 werd de eurodance groep Twenty 4 Seven opgericht. Destijds had niemand durven dromen dat het zo'n groot succes zou worden, op zowel nationaal als internationaal terrein!

Gedurende de gloriejaren waren rapper Stay-C en zangeres Nance de gezichten van de populaire formatie. Na de hits 'I Can't Stand It' en 'Are You Dreaming' braken zij definitief door bij het Nederlandse en internationale publiek.

De single 'Slave To The Music' bleek een schot in de roos en vloog binnen korte tijd naar de top van de internationale hitlijsten. Het nummer bereikte de eerste positie in Australië, Tsjechië, Zuid-Afrika en in de meeste Latijns Amerikaanse landen. In landen als Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Portugal bereikte 'Slave To The Music' de top 5 en de top 10 werd bereikt in Finland, Singapore, de Filipijnen en Thailand.

Ook de opvolgende singles 'Is It Love', 'Take Me Away' en 'Why Don't You Leave Them Alone' én het album 'Slave To The Music' waren erg succesvol. Twenty 4 Seven groeide uit tot een wereldwijde top-act en gaven wereldwijd concerten en shows. De act ontving door de jaren heen verschillende platina en gouden platen voor hun hits. In 1994 werd de eurodance groep zelfs onderscheiden met de Dutch Export Award. 

Wanneer Nance in 1995 de groep verlaat, wordt er gezocht naar een vervangende zangeres. Na enkele formatiewisselingen wordt in 2010 de groep nieuw leven ingeblazen met de origele rapper, Stay-C. De zangeres van het vernieuwde Twenty 4 Seven is Li-ann, die bekend is van Raffish. Binnenkort verschijnt er een nieuwe versie van hun grootste hit 'Slave To The Music', waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Twenty 4 Seven ft. Stay-C & Li-Ann is te boeken voor een knallende jaren '90 revival show. 

Alle grote hits van toen zullen voorbij komen en uiteraard brengen zij hun versie van 'Slave To The Music' ten gehore.

TWENTY 4 SEVEN BOEKEN

JAREN 90 act Twenty 4 Seven is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten.

Voor aanvullende informatie,beschikbaarheid en scherpste prijs voor het inhuren van de 90's act Twenty 4 Seven, Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor neem vrijlbijvend contact op met ons teamPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagop aanvraag