Popgunnn

Popgunnn boeken Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks!

POPGUNNN boeken voor je feest? Bij boekingskantoor Buro Voor Muziek boekt u alle populaire artiesten, bands, dj's en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van coverband POPGUNNN.

√ Direct POPGUNNN boeken? Bel dan met nr 088-460 8000

____________________________________________________________________________________________________________________________

POPGUNNN BIOGRAFIE

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.

In één doorlopende set van 90 minuten vliegen 60 Hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90's act '2Unlimited' was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90's Festivals in Scandinavië.

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd.

Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90's Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

√ Bekijk de vette POPGUNNN PROMO, klik hieronder op video en laat je verassen door de show van Popgunnn!

POPGUNNN BOEKEN

De band Popgunn boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek. Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid en aanvullende informatie bij ons BVM team!Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagOp aanvraag