HOTTOWN

HOTTOWN ULTIMATE PARTY BAND BOEKEN

Hottown the Ultimate Party Band boeken? Buro Voor Muziek is het exclusieve boekingkantoor voor het boeken van artiesten, bands, dj's en acts. Op deze pagina vind u aanvullende informatie met betrekking tot het boeken van de band Hottown.

Direct de band HOTTOWN boeken? Bel dan 088-460 80 00

___________________________________________________________________________________________________________

Coverband Hottown verzorgt de ultimate  Live Experience zoals nog nooit eerder meegemaakt.

Muziek, Entertainment en visuele elementen vormen samen één groot spektakel. De dikste hits en allergrootste meezingers van toen en nu passeren in hoog tempo! Hottown zorgt altijd voor veel interactie met het publiek en een aanstekelijke show vol spectaculaire elementen.

Het repertoire is zeer breed en altijd voorzien van de allerlaatste hits. Van Daft Punk tot Elvis, van Lionel Richie tot Beyonce, van James Brown tot Marco Borsato en van Bruno Mars tot Madonna met uiteraatrd tussendoor mooie uitsapjes naar o.a David Guatta en Armin van Buuren. Put on your dancing shoes!

De band Hottown kan een show op maat maken, een team van creatievelingen werken graag een bijzonder concept uit. Met deze specials kan de band diverse disciplines en artiesten tot één geheel brengen: muziek, dans,multimedia en theatrale elementen. Uw boodschap of slogan vertaald de band graag in een unieke act!

Hottown Ultimate Party Band is de band voor uw bedrijfsfeest, festival, feesttent of gala!

De speeltijden van de band Hottown bedragen 3 x 50 minuten. Optioneel is de Hottown DJ voor de pauzes bij te boeken. 

Voor de opdrachtgevers die geen concessie willen doen raden wij de Platinum Show aan. Een aanslag op uw zintuigen! 

Muziek, artiesten, openingsact, specials, DJ en sensationeel licht vormen een indrukwekkende show van bijzonder hoog niveau.  Met de Platinum show beleeft u een unieke avond!

Voor beschikbaarheid, aanvullende informatie en de allerlaagste kosten bel 088-460 8000 of mail naar info@burovoormuziek.nl

 Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decemberMaandag t/m zondag 3 x 50 minutenOp aanvraag