STORM

Band Storm boeken

Coverband Storm boeken? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten,bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Storm.

Direct Storm boeken? Bel dan 088-460 8000

__________________________________________________________________________________________________________________

Energiek, flexibel en verrassend dat is Coverband Storm!


STORM staat voor FEEST!
STORM doet zijn naam eer aan: STORM is niet alleen muzikaal tot in de puntjes verzorgd, je zult de band als een wervelwind over het podium zien vliegen. Jarenlange ervaring heeft STORM geleerd wat een zaal nodig heeft, elk feest wordt zoals het zou moeten zijn!

Tijdens besloten feesten begint de band tijdens de binnenkomst van de gasten klein. Langzaam wordt het tempo en volume opgekrikt, zodat de gasten ongemerkt eerst de voetjes, dan de benen, en daarna het hele lijf laten bewegen. Aan het einde van de avond staat gegarandeerd iedereen op de dansvloer!


Tijdens openbare feesten knallen we er vanaf het begin vol in om iedereen een topavond te bezorgen. Het Storm crew  team maakt gebruik van een professioneel geluidssysteem.Dit blaast niemand omver, maar is in de hele zaal/tent prettig aanwezig.

De band Storm is te boeken voor kermissen, feesttenten, schuttersfeesten, bedrijfsfeesten en bruiloften!


STORM bestaat uit Mike, Jessie, Jeroen, Martijn, Peter en Twan

Voor aanvullende informatie en  beschikbaarheid bel 088-460 80 00 of info@burovoormuziek.nlPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m decembermaandag t/m zondagOp aanvraag