First Showband

100% live band boeken

 

First Showband boeken? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina meer informatie aangaande het inhuren van de allround coverband First Showband.

_________________________________________________________________________________________________________________

FIRST SHOWBAND BIO

Wil je jouw gasten een onvergetelijke Night To Remember bezorgen? Ben je op zoek naar de ultieme All-Round Party Band? Is goed voor jouw publiek niet goed genoeg? En is 100% Live Performance een must?

Dan ben je aan het goede adres bij de FIRST SHOWBAND! 

De 7 ras entertainers van de FIRST SHOWBAND – met als blikvangers de 2 fantastische zangeressen – staan garant voor een avond Top Entertainment en gezelligheid. Waarom?

Omdat de FIRST SHOWBAND echt  álles geeft en álles speelt! Ga uit je dak op de populairste TOP 2000 HITS, explosieve PARTY HITS en recente TOP 40 HITS, en zing uit volle borst mee met de bekendste en gezelligste NL-HITS. Alles komt voorbij verpakt in herkenbare THEMA BLOCKS. Jij beslist zélf voor welke muzikale thema’s je kiest. En bepaalt zo dus samen met de FIRST SHOWBAND hoe je eigen feestje klinkt!

FIRST SHOWBAND BOEKEN/INHUREN

De First Showband is te boeken voor bedrijfsfeesten, festivals, feesttenten, kermissen, dorpsfeesten maar ook voor een bruiloft.

Direct First Showband boeken? Bel Buro Voor Muziek 088-460 8000Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decemberAvondvullend, sets in tijdsduur van max 5 uurOp aanvraag