Trainband

Allround feestband inhuren

Trainband voor een optreden? BVM - Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Trainband.

Wilt u direct Trainband of een andere band boeken? Bel dan 053- 460 80 00
 


Houd je van een feestje waarbij het dak er af gaat? Ben je niet bang voor zweetplekken onder de oksels of dat je door de vloer stampt? Of het nu gaat om de 60er/70er jaren of hedendaagse muziek Trainband, een up-to-date dynamische band, dat in een sneltreinvaart van ieder evenement een bruisend feest maakt. Geen diesellocomotief maar vanaf de eerste klanken een hoge snelheidstrein. 


Zij nemen je mee in een dollemansrit met hun weergaloze vertolkingen van diverse nummers van o.a.Adele, Caro Emerald, Tina turner, Anouk, rockmedleys en Nederlandstalig van oa.Frans Duijts tot Jan Smit en ga zo maar door.

Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, jubileum, dancing of een kermis, de Trainband zorgt voor een hoog entertainmentgehalte waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Een compleet feest waarin de muzikanten en zangeres hun hele ziel en zaligheid ingooien om van uw feest een nooit te vergeten feest te maken, mede door het geluid, licht en de verzorgde kleding.

Kwaliteit en enthousiasme zorgen voor een onvergetelijk feest.


Graag stellen wij de leden van de Trainband aan u voor:
* Saskia: Zang
* Rogier: Drums/zang
* Jill:       Toetsen/zang

BURO VOOR MUZIEK is het exclusieve boekingskantoor voor de Trainband.

Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of mail naar info@burovoormuziek.nl

 Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Bedrijfsfeest/dancing/feesttentGeluid tot 300 pax/ 5 uren incl korte pauzes.op aanvraag