5th Wheel

5th Wheel jonge band met oude nummers

Met veel gevoel en enthousiasme spelen de bandleden van 5th Wheel feilloos alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. Iedere feesttent, bruiloft of kroeg wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten je onbewust meezingen en swingen. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band 5th Wheel.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
5th Wheel boeken band boeken Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

De band 5th Wheel

Met veel enthousiasme en gevoel brengen de 5 jongens van 5th Wheel alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. Iedere feesttent, bruiloft of kroeg wordt ondergedompeld in heimwee naar vervlogen jaren. Nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen, laten je onbewust meezingen en swingen. Je ontkomt niet aan de gezelligheid die de prettig gestoorde jongens met zich mee brengen. De avond is voor deze jongens niet geslaagd als de dansvloer leeg blijft en er niet uit volle borst meegezongen wordt. Gelukkig krijgen ze met de energie die ze hebben altijd alle voetjes van de vloer.

Humor en gezelligheid staan voorop. Hoe groot of klein het feest ook is, deze jongens maken er altijd en onvergetelijke ervaring van. Dit is geen gewone coverband die zakelijk zijn nummers afdraait. Nee, deze jongens brengen louter gezelligheid en feest. Uiteraard zijn de jongens ook kritisch. Muzikaal zit het allemaal goed in elkaar. De 3 stemmigheid geeft een extra lading mee aan de muziek uit de tijd van de jukebox.

5th Wheel band boeken

De band bestaat uit 4 jongens uit het bouwjaar 1991 en een uit ’93. In de zomer van 2012 kwamen 5 vrienden uit het Drentse Valthe bijeen. Het idee om samen wat liedjes te leren liep totaal uit de hand. Al gauw werd besloten om een band op te richten. Uiteindelijk werden de rollen verdeeld en bestond de band voortaan uit een zanger, 2 gitaristen, een bassist en een drummer. In een jaar tijd leerden de heren tal van akkoorden, teksten en melodieën. Sinds maart 2013 treden de jongens regelmatig op. De reacties zijn overweldigend! Sinds kort is ook Arjan Beukers aan de band toegevoegd. Zijn Saxofoon klinkt als een klok en is zeker een toegevoegde waarde!

Het concept van jonge lui die oude muziek op geheel eigen wijze terugbrengen blijkt een groot succes. Heeft U ook zin in een super gezellig feest? Twijfel niet langer en boek de jongens van 5th Wheel!

Bezetting:

Roy van der Scheer (Zang)
Arjan Rengers (Gitaar en Zang)
Dion van der Scheer (Gitaar en Zang)
Martin Webers (Bas)
Gideon van Lottum (Drums)
Arjan Beukers (Saxofoon)

5th Wheel is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten. Informeer direct naar de beschikbaarheid bij Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven