• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Ali B

Ali B boeken

Meer informatie over Ali B

DE BEKENDE RAPPER ALI B OP JE EVENEMENT

Rapper Ali B boeken doe je bij Buro Voor Muziek voor je feest.
Stilzitten heeft Ali B niet gedaan in de tien jaar sinds zijn vorige album Petje Af. Hij groeide uit tot een Bekende Nederlander, werd een succesvol tv-maker met een Zilveren Televizierster op zijn naam voor Ali B Op Volle Toeren en werd na vijf theatervoorstellingen een vaste waarde in de theaters. Met zijn derde album Een Klein Beetje Geluk maakt Ali B zijn rentree als muzikant. In tien jaar tijd is er veel gebeurd met Ali. Als mens, als publiek figuur, en ook als rapper. Hij trouwt en wordt vader, wordt een publiek figuur en gaat op zoek naar muzikale vernieuwing en meer verdieping. Hij raakt bevriend met Douwe Bob en Fresku, met wie hij samen schrijft. Protestzanger Armand wijst hem op de absolute urgentie die uit een track moet klinken, als bij een kreet. En hij volgt lessen bij Pat Pattison, vooraanstaand auteur van diverse standaardwerken over songwriting en professor van het bekende Amerikaanse Berklee College of Music. Er moest een album komen. Dat album is Een Klein Beetje Geluk. Het is het album van een jongvolwassen man met bagage en levenservaring, getuige tracks als Ik Huil Alleen Bij Jou en Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn. Al zijn favoriete muzikanten zijn te horen op het album, dat grotendeels geproduceerd is door Jack $hirak, bekend van New Wave en de monster hit Drank en Drugs. Met Een Klein Beetje Geluk gaat Ali B terug naar zijn eerste liefde: de muziek. Op dit album hervindt hij zich als muzikant en sluit aan bij de nieuwe bloeiperiode in de Nederlandse hiphop. Met drie platinasingles en een gouden single weet hij ook weer de hitparade te bereiken.

Rapper Ali B boeken

Ali B boeken? Ali B is dus een echte binnenkomer op je feest. Iedereen kent Nederlands’ meeste populaire rapper en rasechte entertainer Ali B wel. Is het niet van zijn muziek, dan wel van zijn televisieoptredens, theatershows of reclamecommercials. Ali B kan zowel serieus als grappig zijn en weet dan ook als geen ander rap met komedie te combineren.

 

 

Prijscategorie: € 10000,- tot >
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Ali B

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  • Studentenfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.