Amici Feestband

Amici Feestband boeken voor een optreden en je bent verzekerd van een avond vol met de allerbeste hits van toen en nu! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Feestband Amici.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Amici-allround coverband trio zangeres -boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Amici Feestband?

Met trots presenteren wij poprock/partyband Amici! Met twee zangeressen te weten Sabine en Romana. De zangeressen worden begeleid door twee doorgewinterde muzikanten. Dit zijn Sandro Ghiani (zang/gitaar, en Marc Zwingelaar  (toetsen/zang). Het resultaat is een groep muzikanten die met hun uitgebreide repertoire en tomeloze energie zorgt voor een onvergetelijke muzikale beleving. Amici is een combinatie van ontzettend veel ervaring, enthousiasme, van hoog muzikaal niveau en met een verrassend repertoire. Met het grootste gemak komt de grootste klassiekers uit de top 2000, de Zero’s en de Top 40 van nu voorbij. Geen feest is hetzelfde, daarom wordt elke avond a la minute het repertoire bepaald, met de bekendste nummers uit de hitlijsten uit Europa.

Boekingen Amici Partyband

Dus zo zingt Amici onder meer in het Hollands, Duits, Engels, Italiaans, maar ook in het Spaans. Dans, beleef en zing mee met onze shows. Amici doet het op je bruiloft, verjaardag, in de discotheek, dancing, het stamcafé, het buurthuis, clubgebouw, kermis, naast het biljard, in de feesttent, bedrijfsfeest, op het strand en natuurlijk ook op het plein. Voor hele grote feestjes, maar ook zeker voor jullie feestje!  Je hoeft dus niet verder te zoeken… Meezingen gewenst, net als heel hard proberen op de maat  mee te stampen en uit je dak gaan…samen met ons moet dat lukken!

Geen feest is hetzelfde. Met het grootste gemak komen de goede bekende klassiekers voorbij. De hits uit de jaren 70/80/90/00. Nederlandstalig. Top 40 van nu tot een rock nummer. Voorkeur voor Duitstalig repertoire? Ook geen probleem. U vraagt, Amici feestband speelt.

Amici Partyband  kan naar wens de avond akoestisch, heerlijk op easy listening niveau beginnen. Een fijn welkom voor uw gasten! Uiteraard gaat Amici Feestband wel voor 100% feest garantie, oftewel het dak moet eraf!

Direct Amici Partyband boeken bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven