B-Normal

B-Normal boeken

Duo B-Normal boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Duo B-Normal. Een knotsgek duo, dat weet hoe je een muzikale avond onvergetelijk maakt. Voor elk wat wils, van jong tot oud. Wilt u direct Duo B-Normal of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Duo B-Normal allround feestduo boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn B-Normal

Zangeres Petra en zanger/toetsenist Roy kennen elkaar van de formatie Trigger. Ze hadden een klik en al gauw is duo B-Normal ontstaan, en niet onverdienstelijk, Duo B-Normal heeft een goedgevulde agenda en zijn altijd in voor een feestje! Voor elk wat wils,van jong tot oud, Duo B-Normal heeft dan ook een breed en verrassend allround repertoire. Van Lady Gaga tot Frans Duijts, Robbie Williams tot Queen, niets is te gek voor dit duo! Kortom duo B-Normal staat voor een geweldig feest!!! Duo B-Normal is te boeken voor bruiloften, verjaardagspartijen, personeelsfeesten en kermissen.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven