Back 4 more

Een band die precies de sfeer weet te raken.

Back 4 more boeken voor een optreden ? Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Back 4 more. Wilt u Back 4 more direct boeken? Bel dan 053 4608000.

Buro voor muziek
Back 4 More Boeken allround coverband

Biografie

Een band die precies de sfeer weet te raken? Die een hele feesttent in de benen krijgt, een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? BACK4MORE. Altijd goed voor een daverend feest.

B4M is een semi-professonele coverband met een breed repertoire voor uiteenlopende gelegenheden. Maar altijd even enthousiast en: altijd live! In de afgelopen jaren heeft Back 4 More een geweldige naam opgebouwd in het covercircuit. De bandleden zijn naadloos op elkaar ingespeeld en vullen elkaar qua muzikaliteit en podiumperformance perfect aan.

B4M is een 6-man tellende formatie. De twee leadzangeressen hebben elk een heel eigen stemgeluid, waardoor het repertoire verrassend breed is en in iedere stijl even overtuigend. Van klein en akoestisch tot dance, pop, rap, soul, latin, reggae en hollandse feestnummers, snoeiharde (boeren)rock of metal: u noemt het, B4M brengt het. En altijd up to date met de meest recente hits, dat spreekt voor zich.

B4M brengt een energieke liveshow, zoals live muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar muziek recht uit het hart. Spontaan, met aanstekelijk plezier en humor en perfect inspelend op het publiek. Maar bovenal: altijd live met uitstekend geluid en een spetterende licht- en mediashow.

Bijzonderheden

  • Evenement – feesttent.
  • Diverse mogelijkheden afhankelijk van soort evenement / aantal bezoekers.
Terug naar boven