Backlight Duo

Backlight duo boeken voor je huwelijksfeest, personeelsfeest of verjaardag? Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar je snel en betrouwbaar alle populaire artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Duo Backlight .

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Duo Backlight duo band boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Backlight duo informatie

Backlight duo boeken en krijg een duo met de sound van een heel orkest. Eddy Kerkhoff en Marco Boevink hebben ruim tien jaar geleden Backlight opgericht. Doel was om met een minimale bezetting toch een volwaardige band neer te zetten. Dit is duidelijk aangeslagen want met z’n tweeën is toch gezelliger ! In een klein cafeetje of in een feesttent, een bruiloft of een personeelsfeest ….. Backlight maakt er een onvergetelijke middag of avond van.

Backlight heeft dé ervaring om ook uw feest tot een ongekend hoogtepunt te brengen.
Ook met het repertoire van Backlight kunt u alle kanten op: van dans tot dance en alles wat er tussen zit. U vraagt ….. en het wordt al gespeeld! Dus laat u overtuigen, en laat Backlight een echt feest van uw feest maken.

Backlight duo is ook te boeken met zangeres onder de naam Trendline Partyband.

Backlight Duo boeken? Bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u het duo direct boeken? Bel dan 053 4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven