Bandje Speciaal

BE SPECIAL! LET'S PARTY!

Feestband Bandje Speciaal boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over feestband Bandje Speciaal. De mannen van Bandje Speciaal zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij. Een avond hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Kortom de ideale mix voor een geslaagde avond!

Wilt u direct feestband Bandje Speciaal of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Download hoge resolutie foto.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
bandje speciaal boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Bandje Speciaal?

Bandje Speciaal ontstaat in 2013 als zes vrienden in een feesttent op het idee komen om zelf een coverband te beginnen. Want het kan allemaal nog ‘gekker’, ‘energieker’ en vooral ‘specialer’. Inmiddels is Bandje Speciaal niet meer weg te denken uit het Nederlandse feest circuit. De razendsnelle hitmachine staat garant voor een ongekend feest. Medley’s met alle hitjes van vroeger en nu, shiny outfits, non-stop interactie en alles 100% LIVE. Dit alles in een te gekke avondvullende show. Of het nou gaat om een feesttent of een kleine kroeg, mega plein of bruiloft, festival of bedrijfsfeest, Bandje Speciaal gaat voor het ultieme feestgevoel en verzekerd je van een 100% polonaise garantie.

Jong, fris en energiek

Feestband Bandje Speciaal is een energieke jonge band vol showelementen, geschikt voor festivals, feesttenten, kermissen, dorpsfeesten. Uiteraard kan de band de show aanpassen voor de bedrijfsevenementen en bruiloften. Ben je nu al enthousiast en kun je niet wachten om Bandje Speciaal live mee te maken? Zorg er dan voor dat deze mannen jouw feest of evenement compleet maken. 100% Feest gegarandeerd met Bandje Speciaal!

Samenstelling

  • Vocals: Joey IJsveld
  • Guitar: Luc Boerboom
  • Bass: Jarno van Duinkerken
  • Keys: Don Niekamp
  • Percussion & Vocals: Chiel Holland
  • Drums: Wouter Bos

Neem ook eens een kijkje op de website van Bandje Speciaal.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven