Bandje Speciaal

BE SPECIAL! LET'S PARTY!

Feestband Bandje Speciaal boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over feestband Bandje Speciaal. De mannen van Bandje Speciaal zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij. Een avond hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Kortom de ideale mix voor een geslaagde avond!

Wilt u direct feestband Bandje Speciaal of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Download hoge resolutie foto.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
bandje-speciaal-boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Bandje Speciaal?

De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij.

Dit seizoen gaan de mannen voor nog gekker, harder, strakker en specialer! Geheel nieuwe medley’s met alle hits van vroeger en nu! Strakke en stralende outfits! flitsende show elementen! Van feesttent tot kleine kroeg, festival tot bruiloft. De mannen gaan door tot dat de hele zaal inclusief de hal op z’n kop staat en gaan dan zelfs nog even door!

Jong, fris en energiek

Feestband Bandje Speciaal is een energieke jonge band vol showelementen, geschikt voor festivals, feesttenten, kermissen, dorpsfeesten. Uiteraard kan de band de show aanpassen voor de bedrijfsevenementen en bruiloften. Ben je nu al enthousiast en kun je niet wachten om Bandje Speciaal live mee te maken? Zorg er dan voor dat deze mannen jouw feest of evenement compleet maken. 100% Feest gegarandeerd met Bandje Speciaal!

 

Samenstelling

  • Vocals: Joey IJsveld
  • Guitar: Luc Boerboom
  • Bass: Jarno van Duinkerken
  • Keys: Donny Stumpel
  • Percussion: Chiel Holland
  • Drums: Wouter Bos

Neem ook eens een kijkje op de website van Bandje Speciaal.

Terug naar boven