Club Ondersteboven On Tour

Club Ondersteboven On Tour boeken? Als je Club Ondersteboven boekt dan weet je één ding zeker… De tent ga op z’n kop. Letterlijk! Springen, vuistpompen, schuren, hakkuh… na een avondje Club Ondersteboven heb je het allemaal gedaan. De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Club ondersteboven on tour boeken. Boek nu bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wat is Club Ondersteboven On Tour

Don’t panic, it’s only chaos! Als je Club Ondersteboven boekt dan weet je één ding zeker… De tent ga op z’n kop. Letterlijk! Springen, vuistpompen, schuren, hakkuh… na een avondje Club Ondersteboven heb je het allemaal gedaan.

Club Ondersteboven is de populaire avondshow op SLAM!. Maandag t/m donderdag zijn Tom van der Weerd & Bram Krikke te horen op de radio, Tom gaat in het weekend los in de clubs en op festivals met de fans, luisteraars en andere feestgangers. Club Ondersteboven zet de club, het publiek en het decor ondersteboven. Alle soorten feestmuziek wordt gedraaid en er is veel interactie met het publiek. Zo wordt het publiek door Tom en de mc af en toe het podium op getrokken om het muziek-rad te laten draaien om zo het genre van de volgende 15 minuten te bepalen. Kilo’s confetti en muziek om je trommelvliezen bij af te likken.

Bram Krikke

Bram Krikke is op aanvraag beschikbaar. Club Ondersteboven is niet alleen als avondvullend programma boeken, maar ook als act voor je event als onderdeel van een line-up.

Doelgroep: 16 – 25 jaar.

Club Ondersteboven On Tour boeken

Club Ondersteboven On Tour boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Club Ondersteboven On Tour neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Club Ondersteboven On Tour of als je meer informatie wilt over Club Ondersteboven On Tour en andere toffe dj acts ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven