De Anseltaler

De Anseltaler oktoberfeest band boeken voor een optreden? Drie gezellige sets met de meest populaire schlagers! Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Anseltaler.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Anseltaler boeken Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

 De Anseltaler Oktoberfeestband boeken

We schrijven het jaar 1977…….

Drie vrienden uit de regio Kerkrade hebben het idee om hun individuele hobby te gaan bundelen door een muziekgroep op te richten. Hoofdelijke doelstelling “het entertainen van hulpbehoevenden en zieken uit hun regio”.

Omdat er in het dorp van initiatiefnemer Leo Fincken een beek genaamd “de Anseltaler“ stroomt word deze naam dan ook gekoppeld aan hun nieuw groepje.

Na een aantal jaren met veel succes het Volkstümlich woord in de regio verkondigd te hebben komen de drie wijzen uit het Zuiden in contact met platenmaatschappij TELSTAR. De muziektitan Johny Hoes ziet wel wat in het soort muziek wat de mannen brengen. Per saldo is hun genre toch vrij uniek te noemen in Nederland. De opnames volgen. De Anseltaler brengen in de komende 10 jaren veel gevraagd vinyl uit.

Na een aantal interne veranderingen en wisselingen zijn we nu  aanbeland bij de huidige formatie Anseltaler.  5 vrienden uit het verleden en heden intussen de Limburgse grens ver overschreden hebben, maar nog steeds met dezelfde doelstelling musiceren “ Het entertainen van mensen”.

Door met name de Alpenland muziek uit te drukken zoals het ooit door de schrijvers bedoeld was onderscheidt de ANSELTALER zich duidelijker op de volkstummliche markt.

Natuurlijk worden de succesnummers & tradionals zoals hun eigenzinnige -remakes- van Mama Mia/ Rivers of Babylon /Hasen haben lange Ohren en vele andere hits niet overgeslagen in het huidige veelzijdige repertoire. Op passionele wijze gebracht in het vernieuwde spectaculaire decor inclusief prima uitlichting en prettig geluid.

De Anseltaler boekt u direct en betrouwbaar bij BVM Buro Voor Muziek >> Bel 088 460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven