De Daltons Showband

“LED’s Party”

De Daltons Showband boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over De Daltons Showband. “LED’s Party” geeft precies weer wat de show is van De Daltons Showband, Een groot stralend feest! Bij De Daltons Showband komen show, plezier en kwaliteit in een goede mix samen. Door afwisseling en interactie met het publiek maken ze elke show tot een daverend succes.

Wilt u direct De Daltons Showband of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

 

Daltons Showband boeken

Wie zijn De Daltons Showband?

Het motto “Crimineel gezellig” is een samenvatting van ieder optreden, het is namelijk zó gezellig dat het verboden zou moeten worden! Bij coverband De Daltons komen show, plezier en kwaliteit in een goede mix samen. Door afwisseling en interactie met het publiek maken ze elke show tot een daverend succes.

In 2002 kwamen twee jongens op het idee om een band te beginnen. De andere enthousiaste bandleden waren al snel gevonden, waardoor De Daltons ontstonden. Waar de naam De Daltons vandaan komt, zal al snel duidelijk worden bij het zien van de band.

Tegenwoordig is De Daltons één van de beste coverbands van Nederland. Dit werd nog eens extra benadrukt toen zij in 2010 door radio 2 bekroond werden als 3e beste coverband van Nederland. Mede door de ervaring en muzikaliteit is de band te vinden op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. De Daltons spelen veelvuldig op festivals, bedrijfsfeesten en braderieën, maar ook op bruiloften zijn zij graag geziene gasten.

 Daltons Show

Anno 2017 kan niemand meer om De Daltons heen, een populaire allround feestband met een mooie agenda. Ook op de hoogte blijven van de avonturen van de leden van De Daltons, check dan de vlogs van deze bands!

De band bestaat uit zangeres Najara Pestman, gitarist en zanger Erik Berendsen, bassist en trompettist Pascal Heilig, drummer Wim Weernink en toetsenist Michel Hoitink.

Het repertoire van De Daltons is zeer breed en varieert van gouden klassiekers tot de nieuwste hits. Tijdens een avondje met De Daltons kun je genieten van dampende rock, feestelijke meezingers, de lekkerste top40 en fantastische dansnummers.

 

Direct De Daltons boeken voor je bruiloft, bel dan 088-4608 000 of vul het formulier in op deze pagina.

De kosten bedragen voor een bruiloft inclusief licht/geluid en BTW  € 1795,00

Terug naar boven