De Kraaien

De Kraaien, we hebben het over de gemaskerde heren Prins Clit in Paanham, Neurbert el Halt & Bernd Ganzebev. Met hun onnavolgbare teksten op hun keiharde beats weet je soms niet of ze het nou menen of dat je in de zeik wordt genomen. Vermakelijk is het in ieder geval. En oh oh, wat ziekelijk hard zijn die beats. Afgelopen zomer trokken ze door het Nederlandse festivallandschap met hun opruiende show vol entertainment en rock & roll. Ik ben bang dat we in de toekomst nog een hoop ongein en vuige beats kunnen verwachten van deze eigenzinnige Haagse groep.

De Kraaien, de rapformatie boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van De Kraaien.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
De kraaien rapformatie boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie De Kraaien

Sinds 2009 veroveren Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem.
Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags.
De Kraaien zijn vooral bekend van ‘Ik vind je lekker’.
In 2013 ontvingen ze voor de verkoop van meer dan 10.000 singles een gouden plaat in het ochtendprogramma GIEL van dj Giel Beelen op 3FM.
De videoclip werd bijna dan 5,5 miljoen keer bekeken.

Het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat ‘Ik Vind Je Lekker’ werd opgevolgd door een aantal sterke tracks zoals: ‘Pechvogel’, ‘Ik Wil Met Je Sexen’, ‘Rollen’ en hun cover van de wereldhit ‘Blurred Lines’, die De Kraaien veranderden in ‘Dat Gepijpzeik’.

In maart kwam hun eerste album Goud uit, met daarop releases zoals ‘Kattenkwaad’ in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow.

De Kraaien zijn altijd bezig geweest met vernieuwing. Hun sound, presentatie en live act worden continu vernieuwd. Na “Ik vind je lekker”, stonden De Kraaien landelijk bekend als een commerciële act, terwijl ze toch echt rechtstreeks uit de underground komen. Na het radiovriendelijke album “Goud” van begin 2016 is het nu weer tijd om hun roots verder uit te diepen.

Op 9 december 2016 verscheen de eerste track ‘Alles Wat Je Ziet‘, waarvan de videoclip binnen een week 100.000 keer bekeken werd op Facebook.

Rauw, hard, onbegrensd en Haags natuurlijk. Dat zijn kernwoorden voor deze EP. Door de liveband die in 2016 mee tourde waren de liveshows al een stuk intenser en harder en hierdoor kwam deze inspiratie en dat is zeker terug te horen in de nieuwe muziek.

De Kraaien boeken

De Kraaien live zien is een unieke ervaring.
De unieke show garandeert 2 uur vol entertainment.
Het podium is zoals gebruikelijk bij De Kraaien het decor voor een live-band, VJ, crowd-hypers, confetti, rookbommen en natuurlijk… Ekstertje.

Direct De Kraaien boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven