Die Flegel

Een salonorkest in optima forma.

Die Flegel

Een salonorkest in optima forma. Samenstelling piano/contrabas/drums en een blazer. Grotere of kleinere bezetting is altijd mogelijk. Het gezelschap kan vanaf triobezetting desgewenst
de gasten akoestisch dus onversterkt ontvangen bij de entree van de locatie. Vanaf kwartetbezetting inclusief klein geluid tot ca 200 prs.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Die Flegel boek je via Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie

Behalve een flashback naar de dansschool periode spelen zij swingende rock& roll alsmede boogie woogie. De mambo en Weense wals worden zeker niet vergeten. Een heerlijk beschaafd volume kompleteert stijlvol  het niveau van een oldfashioned event.

Tijdens het dansen een gesprekje op de dansvloer is ouderwets mogelijk bij deze band. Een mobiele rondgang behoort tot de opties. Ook is de keuze voor duo/trio/quartet of quintet al of niet met zangeres een optie.

Bijzonderheden

  • Events (Besloten) en Huwelijksfeest.
  • Duo/trio/kwartet/quintett/ septet formatie / Diverse samenstellingen.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven