Die Tolle Leute

Oktoberfest sensatie Die Tolle Leute

Die Tolle Leute boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Die Tolle Leute. Sinds september 2008 reizen de drie “Duitse” heren van Die Tolle Leute door Nederland om ons land te gaan veroveren met hun Duitse meezingfeestje!

Wilt u direct Oktoberfest sensatie Die Tolle Leute of een andere oktoberfeestartiest boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Die Tolle Leute boeken Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Die Tolle Leute?

Vele bekende Duitse (schlager-) hits zullen de revue passeren wanneer u Die Tolle Leute uitnodigt. Van “Festival der Liebe”tot aan “Wunderbar” en van “Viva Colonia” tot “Cowboys und Indianer”, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen u moeiteloos naar de dansvloer drijven.

Boekingen van Die Tolle Leute

Maar als u gewoon alleen maar enthousiast wilt meezingen is het ook goed! Een optreden van Die Tolle Leute duurt ruim 30 minuten en is bij uitstek geschikt voor feesttent, festival, dorpsfeest, dancing, bedrijfsfeest, Après Ski en alles wat daar maar bij te bedenken valt. Die Tolle Leute eigenlijk zijn ze gewoon “GOET FAUT”, maar zorgen voor een grandioze feeststemming, iedere keer weer!

Oktoberfeestact Die Tolle Leute inhuren

Dompel jezelf onder in de Power-Schlager! Die Tolle Leute zijn te boeken voor 30 minuten maar ook met een Familën show van 60 minuten. Deze Familën show is inclusief “Die Heimat Tänzer”, “Knut” der CO2 Eisbähr en zangeres Monika. Indien gewenst stelt Die Tolle Leute samen met u een optreden op maat af! Wat zijn die Duitsers toch makkelijk hé?

Die Tolle Leute of andere Oktoberfest artiesten en bands boeken? Buro Voor Muziek informeert u snel en betrouwbaar over de beschikbaarheid en allerlaagste kosten.

Terug naar boven