Dilana Smith

Dilana Smith boeken? Herkenbaar van The Voice Of Holland 2016. Perfect voor elke horeca zaak, bedrijfsfeest, feesttent en of festival! Alle populaire artiesten van The Voice Of Holland boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Dilana TVOH zangeres boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Dilana Smith

Het was in 1997 toen Nederland voor het eerst kennis maakte met Dilana Smith. Als frontvrouw van de band CAZMELION met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd CAZMELION een enorm succesvolle band. Overal zorgde de band voor een zeer enthousiast publiek in uitverkochte zalen door heel Nederland.

Begin 2000 bracht ze onder haar eigen naam Dilana Smith het album “Wonderfool” uit. Het album bezorgde haar drie hitsingles; “Breakfast in Central Park”, “Do You Now” en “To All Planets”. Haar naam was gemaakt in Nederland maar haar toenmalige echtgenoot wilde weer in zijn thuisland Amerika wonen en Dilana besloot met hem mee te gaan. In de Verenigde Staten moest zij weer onderaan beginnen. Eerst in de muziekcafés en daarna in de belangrijke clubs.

In 2006 nam zij deel aan het Amerikaanse tv programma “Rockstar Supernova”. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl de juryleden Mötley Crüe, Metallica, Guns ‘N Roses en The Red Hot Chili Peppers voor de beoordelingen zorgden. Uiteindelijk werd Dilana 2e in dit programma. Haar naam was op dat moment ook gemaakt in heel Amerika. Zij verzorgde toen voorprogramma’s van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.

Dilana Smith boeken

Halverwege 2016 keerde Dilana terug naar Nederland. Zij deed mee aan het programma The Voice of Holland. Daarnaast heeft Dilana weer een band in Nederland waarmee zij optredens verzorgt en kunt u haar ook solo boeken of inhuren bij BVM- Buro Voor Muziek.

Dilana Rocks als nooit tevoren!

Terug naar boven